Dortmund’da Türk taraftarlar, büyük bir coşkuyla gerçekleştirdikleri “Taraftar Yürüyüşü”nde renkli bir gösteri sergiledi.

A Milli Futbol Takımımız bu akşam, Dortmund'ta 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan ile mücadele edecek. Türk taraftarlar, bu zorlu müsabakada takımlarını coşkuyla destekleyecekler.

Taraftarlar, yerel saatle 12.00'den itibaren KleppingStraße'de kurulan Fan Zone'da toplandı ve özel olarak hazırlanan Milli Takım Taraftar Otobüsü'nde sanatçılar Sefo ve Murda'nın performansıyla coştu. Sefo, A Milli Takım için yazdığı "Türkiye'm" şarkısını seslendirirken taraftarlar da eşlik etti. Millî Takım Gönüllü Futbol Elçisi Yağmur Tanrısevsin de otobüste yer alarak etkinliğe katılan taraftarlarla bir araya geldi ve coşkuya ortak oldu. Türkiye'nin EURO 2024'teki ilk maçı öncesinde bu büyük buluşmada yerini alan Tanrısevsin, şarkılara ve marşlara eşlik etti. Taraftarlar, "Tarihin izinde, zafer yolunda" mottosuyla DJ performansı eşliğinde stadyuma doğru yürüyüşe geçti. Renkli görüntülerle süslenen yürüyüş, Dortmund BVB Stadyumu'nun önünde sona erdi.
Benzer Videolar