Fenerbahçe’nin yıldızlarının Kaderleri belli oluyor…Gözler Mourinho’da!

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho dönemiyle birlikte, yıldız oyuncularının geleceği belirsizliğe gömülmüş durumda. Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski, Mourinho'nun gelmesinin Türk futboluna uyum sağlayacağını belirtirken, Umut Nayir'in Göztepe'ye transferi gündemde. Ryan Kent, Mourinho ile çalışmayı dört gözle beklerken, Miguel Crespo'nun geleceği ise hazırlık kampından sonra şekillenecek.

enerbahçe'de Jose Mourinho dönemiyle heyecan dorukta. Portekizli teknik adamın gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncuları için de merak uyandıran bir sürece girilmiş durumda.

Polonya Milli Takımı'nda forma giyen Sebastian Szymanski, Mourinho'nun Türk futboluna uyacağını belirterek, "Onunla çalışacağım için memnunum. Yakında tanışacağız ve umarım güzel işler çıkarırız" dedi. Szymanski ayrıca, Roma'da Mourinho'nun hocalığını gören bir arkadaşının olumlu izlenimlerini paylaştı.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye transfer olan ancak istediği kadar forma şansı bulamayan Umut Nayir için Göztepe devreye girdi. Göztepe'nin hem Umut hem de Fenerbahçe ile temas kurduğu ve oyuncuya teklif sunduğu belirtildi.

Ryan Kent, Fenerbahçe'de istediği performansı gösterememiş ve Mourinho ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor. Sezon öncesi hazırlık kampında kendini göstermek isteyen Kent'in, Mourinho'nun gözüne girmeye çalışacağı ifade ediliyor.

Miguel Crespo ise kiralık olarak forma giydiği Vallecano'dan dönmeye hazırlanıyor. İspanyol ekibi opsiyonunu kullanmazken, Crespo'ya Sporting gibi birçok talip olduğu belirtiliyor. Mourinho'nun, Crespo'yu hazırlık kampında görmek istediği ve kararın kamp sonrasında verileceği kaydedildi.

esenyurt escort

Benzer Videolar